drs. Carolien Verdel, De Meent 7, 3421 GT Oudewater, tel. 0653941831

Over mij

Mijn naam is Carolien Verdel en ik leef sinds 1983 samen met mijn man Jaap Konings. Het overgrote deel van mijn loopbaan heb ik gewerkt bij de TROS als hoofdaankoper van buitenlandse series en films. Bij de fusie van de TROS met de AVRO heb ik in gezamenlijk overleg besloten om de omroepwereld te verlaten. Bij toeval ben ik toen met mediation in aanraking gekomen en ik wist direct dat ik daar mijn nieuwe beroep van wilde maken.

Mijn ervaringen bij de omroepen komen bij mediation heel goed van pas. Een mediator begeleidt mensen bij hun onderhandelingen in conflictsituaties. Mijn werk bij de omroepen bestond voor een groot deel uit het voeren van onderhandelingen met kleine maar ook grote partijen zoals de BBC, Warner Brothers, 20th Century Fox etc.. Daarnaast had ik ook te maken met veel verschillende culturen, hetgeen in onze multiculturele samenleving goed van pas komt.

In mijn vrije tijd ben ik werkzaam als buurtbemiddelaar bij het overkoepelende orgaan Kwadraad te Gouda. Buurtbemiddeling is een vorm van mediation en kan een grote bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van mensen.


Opleidingen

2015/2016 – opleiding tot familie-, groeps- en arbeidsmediator bij MTI

2015 – Inleiding in de Rechtswetenschappen Open Universiteit Utrecht

2011 – Inleiding in de Psychologie Open Universiteit Utrecht

1990 – afgestudeerd Universiteit Utrecht, faculteit Theaterwetenschappen, specialisatie Film en Televisie, profiel Beleid en Management

1983/1984 – Economie Erasmusuniversiteit


Werkervaring

2019 - nu parttime Office Management bij Solventa

1994 - 2014 TROS

Hoofd Filmzaken

- aankoop van films, series en documentaires in het buitenland tevens lid management TROS

Marketingcoördinator

- initiëeren, coördineren, organiseren, budgetteren en administreren van promotionele activiteiten ten behoeve van werving en binding van TROS-leden

1991 – 1994 NCRV

Aankoper buitenlandse films en series

1990 -1991 VARA

Dramaturg

- beoordelen scripts en synopsi voor de afdeling drama